Laura Jorquera

cropped-metadecidim_laura.jpg

Hola!

Sóc la Laura Jorquera i sóc PRODUCTORA!

*Del latín «productĭo», el concepto ‘producción’ hace referencia a la acción de generar.

Si estàs aqui… potser ja ens coneixem?

Tant si ens coneixem com si no, aquest és l’espai on saber més de mi, de la meva trajectoria, del meu CV professional i de les meves inquietuds.

Sóc nascuda al 85, tinc 33 anys (a 1 de desembre de 2018 que reviso), no tinc fills, però tinc gos, gat i hipoteca.

🙂


Després del batxillerat vaig decidir estudiar TÉCNICA SUPERIOR DE SO, en acabar, vaig començar a estudiar també IMATGE, però la vida ja m’havia posat treballar en el sector i no vaig finalitzar els estudis d’aquesta segona branca per incompatibilitat horaria.  Actualment estudio el segón curs de Ciències Polítiques a la UB de Barcelona.

Després d’un parell d’anys treballant com a tècnica de so a diversos locals de Barcelona i acompanyant a un parell de grups, vaig fer el salt a la producció, primer realitzant un parell de festivals propis i després contractada per diverses empreses que m’havien vist treballar.

Des de el 2005 que em dedico a la producció integral d’esdeveniments, project management, regiduries i runners de producció i artistes amb la meva furgoneta.

Producció; Des de la idea inicial, elaboració del pressupost, visites técniques, contractació, logística… fins a la regiduria de muntatge, bolo i desmuntatge. Em cuido del 100 % del procés, tant si m’en cuido del bolo en si mateix, com si faig el Project Management que inclou tota la conceptualització, el disseny, el pla de comunicació, la cerca de sinergies amb tercers (entitats, patrocinadors, expositors comercials…)

Un cop a escena (escenari, carrer, carpa, plaça…) m’en cuido de que tot vagi perfecte i a temps. M’encarrego de la Regidoria de l’espai.

*Disposo de diverses eines que em fan la vida més fàcil, i que estan a disposició. Els anomeno «recursos singulars»

Furgoneta per runner de passatgers i/o càrrega, caravana a mode d’oficina de producció o camerinos, petit equip de so que resol moltes situacions, impresora A3 per cartelleria…

laurajorquera@gmail.com

626 000 275